Referenties Human & Dog coaching

Referenties

De training die Hanneke gaf aan onze dochter was laagdrempelig en sloot perfect aan bij haar belevingswereld. Door de inzet van TopDog met hulphond Flynn ontstond er een natuurlijke klik tussen onze dochter en trainer Hanneke. De samenwerking hebben wij dan ook als zeer fijn ervaren. Tijdens de training worden kleine alledaagse gebeurtenissen op een creatieve manier gebruikt waarmee mooie resultaten worden behaald.


Gezien de complexe problematiek hebben wij, na 12 sessies TopDog, een verlenging van het PGB aangevraagd bij het Sociaal Team. De secure voortgangsrapportage van Hanneke bij het aanvragen hiervan en de positieve resultaten hebben zeker bijgedragen aan het toekennen van een beschikking. Hierdoor is bereikt dat, na lange tijd niet alleen te durven slapen door nachtmerries vanwege pesten, onze dochter nu zoveel zelfvertrouwen heeft dat zij alleen in haar kamer slaapt.


Een oudersessie met Hanneke en haar hulphonden bood mij een positieve eye opener. Op een prettige en speelse wijze leerde ik omgaan met eigen grenzen en het verbeteren van mijn doorzettingsvermogen. Dit kon ik gebruiken om mijn dochter nog beter bij te staan tijdens haar TopDog traject.”

John

Ondanks de vele onzekerheden van mijn pleegzoon waarbij hij zichzelf een hopeloos geval vond, ging dat met deze training in rook op. Wat een verademing te zien dat je kind zich zo snel prettig en goed voelt in een therapie. Met wat hem geleerd werd, bouwde hij het vertrouwen in zichzelf en Hanneke snel op. Hij liet zich steeds meer zien als een gewone jongen die wist wat hij wilde en dat op een goede en duidelijke manier kon overbrengen. Nu leert hij dat in elke situatie toe te passen. Dankzij de TopDog Training kan hij ook veel beter omgaan met conflictsituaties en zijn de paniekaanvallen in heftigheid en frequentie nagenoeg verdwenen. In plaats van boos worden kan hij steeds vaker de juiste keuzes maken om conflicten op te lossen. Met dat goede gevoel kan hij nu ook echt gaan staan in het leven en zijn eigen beslissingen maken.”

Wilma